لیست اختراعات طيبه پرهيزكار
ساخت بتن خودتراكم مقاوم در برابر آتش ، با استفاده از پرليتساخت بتن خودتراكم مقاوم در برابر آتش ، با استفاده از پرليت
ساخت بتن خودتراكم بااستفاده ازفلسفه حداكثر چگالي وزئوليت
ساخت بتن خود تراكم مقاوم در برابر آتش با استفاده از پرليت و زئوليت
در كوره بلند آهنگدازي، سنگ آهن با زغال كك مخلوط شده و تا حدود1600 درجه سلسيوس حرارت داده مي شود. پس از عمل احياء، آهن خام بصورت مذاب در قسمت تحتاني جمع مي شود و ناخالصي ها كه از جنس سيليس و آلومينيوم است، بصورت جامد باقي مي ماند (نقطه ذوب آن بيشتر از نقطه ذوب آهن است) و چون جدا كردن اين ناخالصي ها از آهن در حالت جامد مشكل است، بنابراين هنگام ذوب آهن و كك، مقداري اهك نيز به داخل كوره مي ريزند تا مخلوطي از آهك و سيليس و آلومينيوم كه درجه ذوب كمتري دارد بدست آ يد. اين ماده به دليل سبك تر بودن بر روي آهن خام قرار مي گيرد كه به آن سرباره كوره آهنگدازي گفته مي شود. در صورت عدم توانايي صنايع فوادي در بازيابي و استفاده از اين محصولات، با توجه به حجم توليد بالاي آنها، اين محصولات مشكلات زيادي را از نظر آلايندگي ايجاد مي نمايند. به منظور استفاده از اين ماده، آن را پس از سرد كردن به صورت هاي مختلفي مصرف مي كنند. در صورتي كه بتوان فرآ يند سرد كر دن اين ماده را به سرعت انجام داد، فازهاي شيشه اي آن بيشتر شده و داراي خواص سيماني مي گردد مي توان با آسياب كردن و جايگزيني در سيمان، انواع سيمان هاي سرباره اي را توليد نمود. در صورتي كه فرآ يند سردكردن سرباره به خوبي صورت نگرفته باشد، اضافه كر دن آن به سيمان مي تواند باعث افت كيفي سيمان شود، اما در صورتي كه فرآ يند سرد كردن بطور صحيح انجام شود، جايگزيني آن در سيمان و بتن، باعث افزايش خواص دوام بتن مي شود. در اين پروژه، روش سونوشيمي ( Sonochcmistry ) كه يكي از روش هاي توليد نانومواد با استفاده از امواج فراصوت ( Ultrasound ) مي باشد، به منظور توليد نانوسرباره فعال مورد بررسي قرار گرفت. نتايج نشان مي دهند كه اعمال فرايند سو نوشيمي در شرايط بهينه بر روي يك نوع سرباره با فعاليت كم، منجر به توليد سرباره در مقياس نانو و با فعاليت پوزولاني مناسبي گرديده است.
پوزولان ماده اي است سيليسي يا سيليسي - آلوميني كه خود به تنهايي داراي خاصيت سيماني كم و يا بدون خاصيت سيماني است اما در حضور رطوبت با آهك (آهك حاصل از هيدراسيون سيمان معمولي) واكنش كرده و خواص سيماني پيدا مي كند. در صورتي كه پوزولان فعاليت مناسبي نداشته باشد گير و توسعه مقاومتي به خوبي صورت نمي گيرد. لذا استفاده از پوزولان هاي فعال اولين گام در توليد سيمان هاي آميخته پوزولاني مرغوب است. به منظور غلبه بر برخي نقايص پوزولان هاي طبيعي ، تاكنون روش هاي مختلفي براي افزايش واكنش پذيري آن ها ارائه شده است. روش هاي فعال سازي به طور كلي به سه دسته فعال سازي حرارتي فعال سازي مكانيكي و فعال سازي شيميايي تقسيم مي شوند. در اين پروژه روش سوئلووترمال Solvothermal كه يكي از روش هاي توليد نانو مواد با استفاده زا فشار بخار حلال مي باشد به منظور توليد نانو پوزولان هاي طبيعي فعال مورد بررسي قرار گرفت. نتايج نشان مي دهند كه اعمال فرايند سولووترمال بر روي يك نوع پوزولان طبيعي با فعاليت كم منجر به توليد پوزولان در مقايس نانو و با فعاليت پوزولاني مناسبي گرديده است.
فناوري ارائه شده به طور خلاصه به شرح زير مي باشد: * طراحي نيك پانل بتن آجري مدولار و ارگونوميك بوده و در ايران منحصر به فرد است با قابليت پيش سازي است و به گونه اي تنظيم شده كه با تركيب تعداد محدود از ابعاد آن، تنوعي از اندازه هاي مورد نياز به وجود آيد. * قطعه نيك پانل بلوك يكپارچه اي متشكل از قاب قلزي، بتن سبك، توري، عايق و آجر تزئيني با ضخامت يك سانتي متر است كه داراي نما بوده و به عنوان ديوار خارجي ساختمان استفاده مي گردد. قاب بدنه پانل با ورق هاي 0.7 ميلي متر كه به صورت سرد خم كاري شده اند، شكل گرفته است. *بتن سبك اين پانل متشكل از يك لايه بتن سبك به ضخامت 3 سانتي متر - تركيبي از سبكدانه هاست و طرح اختلاف با كاهش وزن مخصوص (حدود 1300kg/m3) و مقاومت فشاري و دوام و پايايي مناسب ارائه شده است. * نيك پانل بتن آحري، داراي عايق مي باشد و ين عايق مي تواند از جنس پشم سنگ يا پلي استايرين منبسط شده از نوع استاندارد و از نوع FR باشد. * داراي عايق دور بند قاب و اتصالات فلزي از نوع حرارتي و رطوبتي (ورق هاي ايزوگام) است به گونه اي كه از ايجاد پل حرارتي در بنا جلوگيري شود. اي امر براي بهينه مصرف انرژي و كاهش هزينه هاي مرتبط به آن مفيد است. * شبكه توري درون بتن از مواد مرتبط و مصنوع يا فلزي كه بسته به نياز انتخاب مي گردد درون بتن قرار مي گيرد. * ديوارها، داراي نماي آجري روي لايه اي از بتن مي باشند و ممكن است به رنگ هاي متفاوت بسته به نوع آجر ارائه گردد. * ساختار قطعه به گونه اي طراحي شده كه هر يك به طور مستقل از ديگري به شبكه متصل به اسكلت باربر آن وصل مي گردد. در محل كارگاه ساختماني به سهولت روي شبكه متصل به ساختار باربر ساختمان به صورت پيچي به خشك نصب مي گردد. *طرح قطعه ها به گونه اي است كه شكل آن، هنگام قرارگيري روي يكديگر مانع از نفوذ باد و آب باران مي گردد و به دليل وجود عايق رزيني متصل به قاب فلزي قطعه، از ايجاد پل حرارتي حاصل از تماس فلز به فلز جلوگيري مي گردد (مراجعه به شكل هاي پيوست). *ضخامت نيك پانل 70 ميلي متر است و آن را مي توان در ابعاد مختلف و بسته به سفارش حتي با تعبيه جا براي نصب پنجره، طراحي نمود. *سرعت بالاي ساخت (با توجه به پيش ساخته بودن اجزاي تشكيل دهنده ديوار در اجراي عمليات ساختماي) از ويژگي هاي اصلي به كار بستن اين پانل است. * برنامه ريزي براي ساخت پانل ها با قابليت توليد صنعتي و انبوه براي شرايط اقتصادي گوناگون ميسر است. * رايج ترين محصولات موجود در كشور براي طراحي و ساخت اين پانل به كار رفته است. * امكان استفاده از اين پانل براي ديوارهاي خارجي ساختمان هايي با سيستم هاي ساختماني متفاوت از نيك سيستم، به شرط اخذ مجوزهاي لازم ميسر است. * استفاده از اين پانل براي احداث سريع طرحي شده و تحول نظام ساخت و ساز كشور و آموزش پرسنل كاري را به همراه دارد.
فناوري نيك پانل براي توليد صنعتي و ساخت ديوار خارجي سبك ، سريع الاحداث و داراي نما براي پوشش بيروني ساختمان
موارد یافت شده: 7